Ferenci 223m2 - impozantna moderna kuća s bazenom, Kuća

Sadržaj

 • Kuća je veličine 223m2, s ukupno 4 spavaće sobe, 4 kupaonice te dodatnim toaletom. Sastoji se od dvije etaže: u prizemlju se nalazi dnevni prostor s kuhinjom i blagovaonicom, izlazom na terasu i vrt te bazen. 2 spavaće sobe su smještene u prizemlju, kao i 2 kupaonice te dodatan toalet. Na katu se nalaze dvije spavaće sobe s izlazom na terasu te dvije kupaonice. Okućnica uključuje dva vanjska parkirna mjesta (nasuta tucanikom).

  Zemljište se nalazi na prekrasnoj lokaciji u Istri, u blizini Vižinade, u mjestu Ferenci. Vižinada se nalazi na 2 km udaljenosti, a u kojem se nalazi trgovina, caffe bar, bankomat, a u samom mjestu Ferenci se nalazi pizzeria i restoran-konoba. Za ljubitelje sporta je u blizini atraktivna pješačko-biciklistička staza Parenzana. U blizini kuće se nalazi vinska cesta te agroturističko domaćinstvo sa domaćom hranom na bazi ekološki uzgojenih namirnica.

  Poseban ugođaj daje okućnica s vrtom i bazenom gdje se možete opustiti i uživati okruženi zelenilom - villa je ograđena lovorovom ogradom. Villa je klimatizirana.

  Cijena: 587.587,00€ - PDV uključen u cijenu, NE NAPLAĆUJEMO AGENCIJSKU PROVIZIJU

  - Površina objekta: 223m2
  - Broj etaža: 2
  - Površina zemljišta: cca 840 m2
  - Veličina bazena: natkriveni bazen 8,7x3 m. (Mogućnost izgradnje vanjskog bazena većih dimenzija, uz nadoplatu razlike u veličini.)
  - Broj soba: 4 spavaće sobe + dnevna soba s kuhinjom i blagovaonicom
  - Broj kupaonica: 4
  - Toalet: 1
  - Sadrži natkrivenu i otkrivenu terasu. (Natkrivena terasa se može zatvoriti sjenilima u cijeloj širini ili staklenim kliznim stijenama uz nadoplatu.)
  - Krov: kosi.
  - Lokacija: Istra, Ferenci
  - Udaljenost od mora: cca 17 km (cestovnim prijevozom)
  - Udaljenost do zračne luke (PUY): 62 km
  - Udaljenost do Poreča: cca 21 km (cestovnim prijevozom)
  - Klima uređaj: Da, Inventer

  Dostupno: 2 objekta na lokaciji
  *Cijena se odnosi na zemljište sa svim priključcima i izgradnju montažne niskoenergetske kuće s bazenom, bez namještaja. Kuće se prodaju bez namještaja (bez saune i Jacuzzija, bez rasvijetnih tijela). Uključena je PCV stolacija u antracit boji te rolete. Uključene su pločice u cijeloj kući te na terasama.
  Uključeno je ložište za vatru (fire pit). U cijenu je uključen travnjak te „živa“ ograda od lovora. Sustav navodnjavanja ugovara se dodatno, kao i ostala željena hortikultura. Vanjsko parkirno mjesto za 2 automobila je uključeno u cijenu.

   

  Kontaktirajte nas i izrazite svoje želje:
  E-mail: info@realestatedevelopment.hr

Pregled

 • Namjena: Prodaja
 • Cijena: 587.587€
 • Površina objekta: 223m²
 • Površina zemljišta: 840m²

Unutarnji sadržaji

 • Klima uređaj

Vanjski sadržaji

Lokacija

Lokacija: Hrvatska, Ferenci

45.314942
13.752993
2000
WALKING
km
en
15
100%
400px
https://realestatedevelopment.hr/wp-content/uploads/2021/07/house.png
20
54.5
Udaljenost
Adresa
Vrijeme šetnje
min
Detalji

Reviews

Login to review,

No reviews available