Mi smo…

Mi smo eksperti u izgradnji i prodaji ekskluzivnih i izgrađenih projekata u Istri.

Višegodišnje iskustvo u području izgradnje i prodaje nekretnina te trenutne potrebe tržišta nekretnina navele su nas da svojim klijentima ponudimo proizvod kakav se ne odbija: moderna i kvalitetna montažna kuća s bazenom na atraktivnim lokacijama diljem Istre po cijeni kakvu ćete pronaći samo kod nas.

Svakom klijentu pristupamo s pažnjom i poštenjem, uvažavajući njegove želje i potrebe te ulažući svoju stručnost, vrijeme i predanost kako bismo ostvarili negovo zadovoljstvo.

Razlozi za ulaganje u nekretnine su brojni; bilo da se razi o kupovine nekretnine za život, odmor, daljnji najam i brzog povrata ulaganja ili daljnju prodaju, kreirat ćemo najbolje rješenje za Vas ne odstupajući od standarda izvrsnosti kojeg smo si nametnuli.

Uz nas se ne morate brinuti o pravnim pitanjima, o čemu se brine naš vrhunski pravni tim suradnika, a na raspolaganju Vam je i tim za projektiranje, uređenje interijera, izgradnju objekata i ostalo

Dio smo Invest in Istra branda te u svom timu imamo pravne stručnjake koji rješavaju svu dokumentaciju (cijeli tim možete vidjeti na poveznici).

 

REAL ESTATE DEVELOPMENT d.o.o.; Subjekt upisan kod Trgovačkog suda u Pazinu, MBS: 130113364, OIB: 20192497397, IBAN: HR51 2340 0091 1111 3072 2,  SWIFT: PBZGHR2X, Temeljni kapital: HRK 20.000,00